Materialer og anvendelse

Materialer er vores store fokus og passion. Vi har med stor omhu samlet et udvalg af de fibre, som vi mener komplimenterer hinanden i egenskaber og har den absolut bedste ydeevne og holdbarhed.

 

Vores første produkt var støttestrømper i bomuld. SupCare støttestrømper med bomuld indeholder 54% bomuld, 40% polyamid og 6% elastan (Lycra). Det høje indhold af bomuld er medvirkende til en langt større blødhed og velvære for huden i forhold til andre kompressionsstrømper. Sidenhen har vi udvidet med naturfibrene bambus og uld, samt de såkaldte high-performance fibre: CoolMax, Drirelease, SoftAir osv.

 

Det korrekte indhold og fibrens kvalitet er testet og godkendt bla. ved hjælp af mikroskop i opslimmet reagens. Ligeledes er materialets ensartethed, pasform, tykkelse og hudvenlighed kontrolleret og godkendt.

 

Strømperne er produceret efter anatomisk pasform med lukket rummelig tå, og blød hæl. Produktet er produceret i flere størrelsesvariationer alt efter fodens længde, hæl-ankel omkreds, ankel omkreds og midt-på-læg omkreds.

 

SupCare 15-21 mmHg anvendes til daglig brug hos personer med tendens til hævede ben og ankler, samt til præstationsforbedring under sportsudøvelse. Mange vil yderligere have glæde af strømpen under lange rejser, i forbindelse med forebyggelse af åreknuder, og for at mindske risikoen for blodpropper i benene.

 

SupCare 15-21 mmHg er godkendt til anvendelse hos gravide til forebyggelse af hævede ben og ankler.