Om SupCare

Historien

Tilbage i år 2000 opstod vores interesse for kompression og vi indså betydningen af markedet og den voksende efterspørgelse på kompressionsstrømper. Siden da har vi udviklet på teknologien omkring kompression til sundhedspleje, sport, graviditet, rejser og hverdagsbrug.

 

SupCare blev grundlagt i 2011 i København, Danmark. Hemmeligheden bag vores succes ligger i et stærkt fokus på design, innovation og udvikling af kompressionsstrømper med gradueret tryk. Alle vores medarbejdere har kompetencer indenfor området og holder sig løbende opdateret på nyheder indenfor både materialer og fremstillingsteknikker.

 

Produktionen 

SupCare producerer i overensstemmelse med EU standard BS6612:1985 og RAL-GZ387.

 

Hele produkt linjen er tested for skadeligt indhold i tekstiler i overensstemmelse med Øko-Tex standard 100. Standarden for den internationale sammenslutning for forskning og afprøvning inden for økologi tekstilindustrien, er en af de vigtigste karakteristika ved kompressionsstrømper. Tilstedeværelsen af denne standard betyder, at indholdet af alle SupCare produkter er miljøvenlige for det menneskelige legeme stof, uden nogen skadelige og potentielt farlige materialer.

 

Al produktion er i overensstemmelse med den internationale standard: EN ISO 13485: 2003 / ISO 9001: 2000 og er CE mærket, som opfylder det Europæiske Direktiv 93/42/ EWG og loven om medicinske produkter. Produktionen bruger den nyeste dobbelt cylinder teknologi.